Facebook Va Fi Dat in Judecata Pentru Interzicerea Reclamelor cu Cryptomonede

0
41

2108 nu a fost cel mai bun an pentru Facebook. Si situatia nu pare a capata o turnura pozitiva nici de acum incolo. Ultimile vesti proaste se datoreaza deciziei companiei de a interzice reclamele cu monezi digitale. Nu este nimic surprinzator, dar ramane de vazut cum vor evolua lucrurile in zilele ce urmeaza.

Problemele platformei Facebook din acest an

Atunci cand cea mai populara platforma de socializare din lume ia cateva decizii controversate una dupa alta, marea majoritate a utilizatorilor nu are cum sa fie prea incantata. Ultima gaselnita este aceasta decizie de a interzice reclamele cu monezi digitale. In timp ce Facebook ar fi vrut sa-si protejeze clientii cu orice pret, aceasta decizie nu a facut decat sa inversuneze si mai mult internautii. Se pare ca scopul precis al acestei decizii s-a indreptat in special impotriva vanzarii de TOKEN si a ICO. Noile modele de business au cauzat intradevar foarte multe controverse in ultimul timp.

Aceasta nu este singura decizie cu bulcuc a platformei de socializare. Ultimul scandal in care este implicat Cambridge Analytica a stat pe prima pagina a publicatiilor online si continua sa faca valva. Alegerile in care Trump a devenit presedinte, Brexit-ul si chiar castigarea de catre PSD a alegerilor intr-un mod fara exhivoc au la baza aceasta platforma de socializare si faptul ca datele utilizatorilor au fost deferite ilegal celor interesati sa isi atinga scopul cu orice compromis.

Asociatia EUROASIAN BLOCKCHAIN declanseaza un recul

Noua asociatie formata Euroasian Blockchain nu a fost foarte incantata de aceasta decizie. Companii si asociatii din China, Coreea de Sud si Rusia se pregatesc sa oficieze o contraofensiva impotriva platformei de socializare.

Luna mai 2018 va fi deciziva pentru inceperea procesului in care Facebook va fi acuzata de practici neloiale, iar sponsorizare unui astfel de proces se va face printr-un fond constituit special realizat 100% din cryptomonede. Mai mult decat atat, Facebook va fi acuzata de formarea unui cartel, impreuna cu Google, Yandex si Twitter, practica interzisa.

Cum se va termina toata tevatura asta ramane de vazut. Probabil ca nici Facebook nu va da inapoi si nu isi va anula decizia de a bana reclamele cu cryptomonede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here