Crypto Airdrops – Ce trebuie sa cunosti despre astfel de evenimente

0
39

Suntem extrem de obisnuiti cu ideea ca nimic nu este gratis pe lumea asta. Daca vine cineva la tine si iti ofera ceva gratis incepi sa devi suspicios. Fie e ceva necurat la mijloc, sau e vorba despre o negociere ulterioara, sau poate ca e vorba de ceva de o valoare extrem de mica. Si … maimult ca sigur nu exista nimic gratis pe lumea asta.

Lucrurile nu stau chiar asa in lumea Crypto. Faptul ca nu exista reguli sau standarde de piata traditionala este principalul factur ce favorizeaza acesti bani aruncati din cer, asa cum am putea traduce AIRDROP in piata crypto.

Ce inseamna de fapt AIRDROP

Cu totii suntm la curent cu faptul ca diferite companii organizeaza campanii de marketing pentru a-si face cunoscute produsele sau serviciile oferite. Exact despre asta si este vorba in aceasta metoda de cryptocurency airdrop. Companiile organizeaza astfel de actiuni in speranta ca se va face valva in online si astfel lumeava afla despre moneda lor. In special companiile start-up apeleaza la astfel de strategii. In momentul in care lumeaincepe sa devina din ce in ce mai interesata de moneda in cauza, platformele de trading pot lua decizia de a lista pe piata cryptomoneda ce a generat un interes decent.

Prin comparatie cu ICO ( Initial Coin Offering ), ce implica o sedinta de vanzare privata catre companii ce vor achizitiona token-urile ( monezile in prima lor faza ), la preturi cu discounturi considerabile, dar in cantitati masive, urmate de obicei de o vanzare catre publicul larg, unde micii investitori cumpara aceste tokenuri in cantitati mici, aceste airdrops nu presupun nici o cumparare si sunt de fapt doar monezi oferite gratis.

Cum poti obtine aceste monezi gratuite

Participare intr-un airdrop este de fapt o procedura foarte simpla. Completezi un formular unde vei da si adresa portofelului tau virtual, iar dupa cateva saptamani vei primi, pur si simplu fara nici o obligatie, aceste monezi gratuite.

De exemplu, in anul 2017, Binance a facut un airdrop de TRX, unde fiecare detinator de cel putin 0.003 BTC si a facut cel putin o tranzactionare pe contul sau, a primit cadou 500TRX, valorand in acest moment peste 25$.

Sunt doua tipuri de AIRDROPS. Cele neanuntate si cele ce sunt anuntate cu ceva timp inainte. Ideal ar fi sa te abonezi la servicii ce se ocupa cu astfel de evenimente, in speta AIRDROPS. Siteuri ca Airdropalert.com or Airdropaddict.com sunt ideale pentru a afla cat se poate de din timp de astfel de actiuni de marketing. Abonarea la diferite grupuri pe Twiter sau Telegram este de asemenea benefica in a prinde banii aruncati din cer.

Un alt pas important este realizarea unui portofel digital unde veti primi aceste monezi, cea ce se cheama ERC20 wallet, ce suporta monezi ce functioneaza pe protocoale Ethereumm blockchain. Aditional, un portofel Bitcoin nu ar fi rau sa aveti. Atentie, portofelele aflate pe platformele de tranzactionare nu sunt cea mai buna solutie.Ideal ar fi sa faceti un astfel de portofel pe EXODUS sau pe JAXX.

AL treilea pas important este completarea formularului cu datele de contact. Probabil ca ai nevoie de instalarea aplicatiei TELEGRAM pe telefonul mobil si completarea numarului de telefon in aplicatia pentru primirea monezilor digitale. Daca ai nevoie sa iti pastrezi confidentialitatea poti sa iti faci un cont gratuit pe Google Voice.

Stai cu ochii in 4. Fii VIGILENT!

Nu toti cei ce spunc a dau monezi gratuite sunt si bine intentionati. Evitati sa ascultati de cei ce va cer un leu cu promisiunea ca va vor da 10 inapoi. Asa ceva nu exista. Ori este gratis ori nu este. Unele monezi ajung sa fie de fapt virusi ce incearca sa inte in porofelul tau digital pentru ca apoi sa il goleasca. Faceti propia cercetare despre cei ce arunca cu bani din cer si nu plecati ” la prima fenta”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here