Ceek – Tehnologia VR Decentralizata-Oportunitate Pentu Celebritati.

0
39

Cererea pentru artistii internationali de a face concertelive in orasele mari de pe glob depaseste inca cu mult oferta actuala. Drept pentru care, veniturile superstarurilor pot fi inca rotunjite daca s-ar gasi o solutie pentru a rezolva aceasta problema. Se pare ca industria muzicala se pregateste sa vina cu o solutie inovatoare ce va revolutiona conceptul de entertainment. Pana acum solutiia a fost una clasica, mai exact inregistrarea concertelor live.

Noile tehnologii promit insa mult mai mult, iar ultilizarea Virtual Reality este ultimul concept ce se pare ca va prinde contur in curand.

Tehnologia VR in industria muzicala

Virtual Reality se intalneste cu Blockchain pentru a creea o un concept absolut nou si invator

Ceek este o companie dezvoltatoare de soft si hardware ce vine cu solutii in domeniul VR. A depus deja un patent pentru echipamente VR, odata cu dezvoltare unui proiect blockchain. Obiectivul principal este de dezvolta conceptul de entartainment bazat pe tehnologia VR, unde artistii isi pot comercializa produsele, respectiv concerte live, diverse inregitrari si alte accesorii branduite.

Conceptul este unul destul de complex, borna finala fiind posibilitatea posesorilor de tokeni Ceek de a avea optiunea de a plati cu monezi digitale pentru a vedea concerte live in VR, folosinf ochelari, casti si aplicatia Ceek. In afara de a oferi artistilor oportunitatea de a-si rotunjirea veniturilor, compania si-a propus sa construiasca o comunitate cu ajutorul astui token, unde utilozatorii vor putea cumpara bilete la concerte virtuale, evenimente diverse etc.

Un taram virtual pentru artisti, fani si dezvoltatori

Practic, acest concept nu are limite. Faptul ca este descentralizat inseamna ca intermediarii vor fi elimintati. Conceptul este una din cele mai apreciate idei start-up din lumea cryptomonedelor aflate in stadiul de ICO. Artistii vor fi cei ce dicteaza pretul pentru activitatile oferite, avand in tolba asa numitele ” Celebrity Coin Mint” unelte pentru a creea obiecte virtuale, hotara numarul de bilete disponibile etc.

Parteneri ca Universal Music, Apple si T-Mobile si-au anuntat deja implicarea in acest proiect revolutionar ce are la baza tehnologia VR.

Pretul ICO al tokenurilor va fi de 0,25$ , iar vanzarea va incepe pe 15 aprilie 2018.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here