Fratele lui Pablo Escobar a lansat o cryptomoneda

0
37

Jader Cryptocurency este o moneda digitala ce operez independent de banci. In acest moment piata cryptomonedelor este intr-unul din cele mai dinamice momente din isotorie, cu un numar de peste 1800 de monezi digitale, fiecare concurand pentru o bucatica din piata.

Roberto Escobar, ce a fost incarcerat pentru 11 ani intr-o inchisoare de maxima securitate, datorita faptului ca a fost contabilul lui pable Cartelului Medelin, a lansat o cryptomoneda prin ESCOBAR INC.

Declaratia sa:

Sunt prima persoana din lume ce vine si sustine cu convingere faptul ca Bitcoinul a fost creat de Guvernul American si… nu voi fi in mod cert ultima persoana ce va sustine acest lucru. va veni un moment cand lumea intreaga se va trezi la realitate si isi va da seama de faptul ca aceste spuse zise de mine sunt 100% adevarate. Acela va fi un moment de cumpana si probabil ca va fi prea tarziu. CIA va incerca sa musamalizeze informatiile si totodata va vinde toate monezile BTC, acesta pierzandu-si valoarea. Acesta este motivul pentru care imi voi crea propria moneda digitala numita dietbitcoin ( DDX).

In momentul realizarii articolului website-ul dedicat acestei monezi digitale era cazut. Insa se pot intampla multe lucruri. personal, sunt extrem de curios de performantele ce le va optine aceasta moneda, dat fiind detinatorul ideii ei.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here