TRX – Tron. Analiza Tehnica pe Grafic

0
38

Ce mai valva, ce mai de sperante si cate lacrimi s-au vasat azi 31 martie 2018, in ziua in care TRX ar fi trebuit sa zboare mai abitir ca dragonul lui Daenerys Targaryen . Si totusi nimic nu s-a schimbat, dupa umila mea parere. Haideti sa vedem impreuna cum stau lucrurile.

TRX a pornit pe 18 martie de la valoarea de 317 satoshi in calatoria lui fulminanta, fiind una dinte monezi ce a performat in perioada de pana astazi 31 martie. A reusit sa atinga fatidica valoare de 666 de satosi pe data de 29 martie dupa care, chiar in ziua lansarii retelei propri de blockchain. Odata cu terminarea countdown-ului ce a durat 10 zile s-a terminat si fulminanta lui urcare. Si aici a venit FOBO – fake out brake out, iar posesorii de TRX si-au aruncat monezile ca pe ciorapi, crezand ca toata urcarea TRX-ului a fost o pacaleala desconspirata cu o zi inainte de ziua cu acelasi nume- 1 aprilie.

TRX-BTC 21 martie 2018

Balenele si-au luat dreptul si in continuare se vor umple de cascaval in varianta digitala, scazand pretul, predictia mea fiind pana in jurul valorii de 472 de satoshi. Acum TRX valoreaza, la ora 1.43 – 532 de satoshi, aflandu-se in punctul A al corectiei ce urmez sa se petreaca. Va mai creste pana pe la 597 de satoshi, de unde nestingherit va cobora la 472 de satoshi.

Imi cer scuze ca dau aceste cifre exacte, dar daca asa vad eu lucrurile nu am cum sa le expun altfel. Nu am sa ma ascund dupa cifre probabile, ci am sa povestesc cu de-a amanuntul ce imi zice mie graficul. Daca as stii sigur ca asa se va intampla, rinichiul meu stang ar fi in pericol, iar nevasta ar avea verigheta la amanet. Fac supozitii bazate pe cunostintele mele acumulate din perioada decembrie 2017, de cand am descoperit grozaviile astea.

 

TP1 – 850 de satoshi

TP2 – 1238 satosi

TP3 – 1800 satoshi

Succes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here