Balenelor le curg balutele. Vor sa cumpere BTC de cateva miliarde de $

0
22

Strategistul blockchain Jeremy Gardner a fost acuzat ca a declansat o urcare a BTC-ului pentru un tweet in caresustine ca sunt cumparatori de BTC ce au pregatite cateva miliarde de $ pentru cumpararea aurului cbernetic.

Analistul Blockchain vede o cerere masiva pe piata de cateva miliarde de dolari. Pardon… Mai multe cereri.

Jeremy Gardner, un antrepeneur in domeniul cryptomonedelor ce locuieste in San Francisco  este fondatorul The Blockchain Education Network. Acesta sustine ca a descoperit cateva cereri de cumparare a BTC-ului de o marime impresionanta.

Piata OTC ( over the counter market – o piata unde cumparatorii se intalnesc cu vanzatorii fara prezenta vreunei piata de exchange) a generat o cerere de bitcoin cum nu a existat vreodata in istoria cryptomonedelor. Este vorba de mai multe cereri de cateva miliarde de $ fiecare.

Anuntul facut “accidental”ce a determinat cresterea monezii digitale cu cateva procente a fost re-tweeted de 365 de ori, a primit 931 de aprecieri si comentat de 85 de ori pana la aceasta ora.

BTC-ul are valoarea de piata de $7425, cu 38% mai mare decat acum 24 de ore.

Observatia lui Gardner este in aceeasi linie de entuziasm cu cea a lui McAffee ce sustine ca vede BTC-ul la un pret de milioane de $ in anii ce urmeaza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here