George Soros planuieste sa investeasca in cryptomonede

0
16

Miliardarul octogenar George Soros planuieste sa investeasca in tradingul cu cryptomonede. Daca acest zvon se va concretiza, va reprezenta o rasturnare cu 180 de grade a declaratiilor precedente, inca care acesta prezenta Bitcoinul drep o bula financiara fara nici un viitor.

Soros planuieste o investitie in cryptomonede

Magnatul financiar de 87 de ani este cunoscut pentru capacitatea de a recunoaste oportunitatile financiare, investitiile sale fiind de cele maimulte ori incununate de succes.

Activele Crypto au fost în mod tradițional întâmpinate cu scepticism de către investitori de rang înalt, precum George Soros și Warren Buffet, ale caror cunostinte in domeniul tehnologiilor inovatoare sunt destul de sarace. Din fericire, nu este necesară înțelegerea înnăscută a tehnologiei blockchain pentru a participa la piețele crypto. Pur și simplu este suficient sa posezi abilitatea de a calcula riscul și recompensa. Bloomberg suspecteaza că George Soros studiază acum o intrare în spațiul criptocurrency.

Soros Fund Management, principala companie de investitii a familiei sale, are 26 de miliarde de dolari investiti in actiuni in diverse companii de pe piata de capital. Bloomberg sustine ca Adam Fisher, un investitor al Soros Fund Management a primit acceptul magnatului de a investi in monezile virtuale. Mai mult decat atat, caderea masiva a pretului monezilor de pe piata, face ca o investitie in astfel de actiuni sa fie mai mult decat optima.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here