VeChain[VEN] este gata sa preia toata industria automobilelor impreuna cu eGrid

0
16

Cel mai recent tweet de la VeChain a confirmat un parteneriat cu compania Shanghai eGrid Consulting Co., LTD, un furnizor de soluții ERP, SCM și CRM, listat public, pentru a oferi suport tehnic pentru tehnologia blockchain pentru o parte importantă din industria automobilelor din China. Colaborarea se extinde și la utilizarea tehnologiei VeChainThor pentru a valorifica  sitaxa tehnologiei blockchain în întregul model de afaceri.
Compania de consultanta eGrid furnizează servicii de date întreprinderilor mari, inclusiv organizații internaționale și întreprinderi de stat cu experiență în implementarea cu succes a tehnicilor de înaltă tehnologie, automobile, componente auto, retail, motociclete, financiare, mașini, alții.

Se pare ca vor avea un accent pe termen lung asupra companiilor de automobile, precum și a industriilor de producție. Ei construiesc soluții complete de fabricație inteligente pentru clienții care aderă la inovațiile lor independente și la utilizările software existente.

Acesta deține un total de cinci drepturi de autor pentru software care se extinde până la 14 de la acest parteneriat, alimentând rapid creșterea sa în dimensiune. Cu o bază solidă de cunoștințe și o înțelegere intensă a necesităților și tendințelor actuale ale pieței, au reușit să dezvolte soluții exclusive, precum și clientele high-end în ultimul trimestru.
Acest nou parteneriat va avea ca efect schimbarea abordarii in colaborarea cu producatori de renume ca Volkswagen, General Motors, Tsingshan Holding Group si nu numai.

Cum va ajuta VeChain Industria de Automobile

Inovatia digitala de întreținere a autovehiculelor , soluțiile de conducere ecologică și carbon banking, create de VeChain, sunt pe cale sa devina premize indispensabile pentru mai multe ecosisteme, autorități de reglementare și factori de decizie. Acest lucru va permite eGrid să-și îmbunatateasca soluțiile brevetate cu VeChainThor pentru a oferi rezultate optimizate și servicii de date pentru clienții lor.

Această combinație revolutionara intre blockchain si industria automobielor prin combinarea soluțiilor VeChain cu IoT și VeChainThor, va schimba raportul fortelor dominante intre cei implicati.

VeChain [VEN] este în evaluat astazi 10 aprilie 2018 la o valoare de 2,66 dolari după un câștig semnificativ în volum în valoare de 4,21% față de ieri. Este destul de stabil pe locul 17 pe piață, cu un plafon de piață de 1,3 miliarde de dolari la pretul de acum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here